Pages

donderdag 12 maart 2015

BoGarden, specialist in luxe bijgebouwen!


Het familiebedrijf BoGarden uit Stekene (België) is dè specialist in houtbouw. Zij werken enkel en alleen met duurzame houtsoorten; dat loopt als een rode draad door al hun op maat ontworpen projecten.
Hoewel ze een voorliefde hebben voor landelijke bijgebouwen, maken ze ook moderne, minimalistische exemplaren. Deze fungeren als gastenkamer, wellness- en fitnessruimte, poolhouse of als uitbreiding van of aanvulling op de woning.



Wat BoGarden typeert, is de zin voor detaillering en de hoge afwerkingsgraad. Vooral in de landelijke stijl ligt de nadruk op authenticiteit en wordt alles op een ambachtelijke manier vervaardigd.
Persoonlijk vind ik dat zij bij uitstek een goed oog hebben voor de omgeving; het bijgebouw past qua vormgeving en sfeer altijd naadloos bij het (al dan niet bestaande) geheel.




BoGarden werkt met twee teams; eentje voor de landelijke stijl en eentje voor de moderne stijl. Ieder zo z’n specialiteit! Zij bezoeken regelmatig beurzen en volgen de nieuwste trends in de architectuur op de voet. En dat zie je terug in de ontwerpen.





Ik volg BoGarden al een tijdje en ben echt fan van hun ontwerpen. Mochten we de jackpot winnen, dan staat nu al vast dat er een groot gastenverblijf met poolhouse van BoGarden bij ons in de tuin komt!  





Bron: Chic Gardens Outdoor Living Magazine
Foto's: BoGarden 

#bogarden #chicgardens #bijgebouwen #houtbouw #landelijk #modern #outdoorliving #minimalistisch #ambachtelijk #poolhouse #gastenverblijf #wellness #architectuur



Geen opmerkingen:

Een reactie posten