Pages

vrijdag 6 maart 2015

Binnenkijken in een luxe villa in ‘t Gooi van interieurarchitect Remy Meijers


Het was Remy Meijers die deze prachtige villa in ’t Gooi mocht voorzien van een interieurontwerp. Hij heeft het trappenhuis, het pronkstuk van de woning doordat hij lijkt te zweven in de ruimte, centraal gesteld en is daaromheen gaan opbouwen.


De materialen, de zichtlijnen, de indeling en de lichtval zijn volledig op elkaar afgestemd en dat leidt tot een uitgebalanceerd, open decor waarin iedere millimeter klopt. Daarvoor is een goede samenwerking met de opdrachtgever, de interieurarchitect en de uitvoerende partij van groot belang. Alle betrokkenen moeten dezelfde taal spreken. Omdat eerder met de opdrachtgever was gewerkt, en de verschillende partijen vertrouwd waren met elkaar, was er ook veel ruimte voor weloverwogen en gedetailleerde keuzes.



Bijna alles is op maat gemaakt met precisie tot op de millimeter. Tel daar hetgeen Remy Meijers zo typeert bij op (strak, veel ruimte, een rustige leefbare uitstraling met warme grijs- en bruintinten in zowel meubilair als materialen) en je komt uit op dit geweldige resultaat!





Wil je meer projecten van Remy Meijers zien? Check dan de website www.remymeijers.nl. Eerder verscheen het project Hotel The Dylan ook op de blog van LEEM Concepts.
Bron en foto’s: www.remymeijers.nl

#villa #hetgooi #remymeijers #interieurontwerp #interieur #woning #minimalistisch #binnenkijken #luxe #interior #design


Geen opmerkingen:

Een reactie posten